boek_de_pijn_van_oud

17,50

De moeder van de bekende kunstenares Ans Markus is 98 en woont sinds enkele jaren in een bejaardentehuis. Ans bezoekt haar bijna elke dag. Onmachtig en soms ook verdrietig ziet zij haar ooit zo bijdehante ’mama’ steeds verder achteruit gaan. In korte, ontroerende verhalen en aangrijpende illustraties schetst Markus het dagelijks leven in het tehuis. Iedere zoon en iedere dochter met een bejaarde ouder zal het herkennen: het gevecht tegen aftakeling, de ijzeren regelmaat van het eindigende leven, de afhankelijkheid die ontroering maar soms ook wrevel wekt.

Ans Markus werd in 2009 uitgeroepen tot kunstenares van het jaar 2009/2010. Zij kreeg bekendheid met haar vrouwen in windsels en met dubbelportretten van moderne meesters als Picasso en Klee. De sfeer van de schilderijen die zij de laatste jaren heeft gemaakt, wordt mede bepaald door de dagelijkse bezoekjes aan haar moeder.

Bent u geïnteresseerd in het boek ‘De pijn van oud’ van Ans Markus , e-mail dan uw naam, adres en telefoonnummer met als onderwerp ‘De pijn van oud’.
E-mail naar info@ansmarkus.nl
Bestellen: Zend mij het boek ‘De pijn van oud’. Na overmaking van € 12,50 + € 5,00 verzendkosten NL (samen € 17,50) op IBAN rekeningnummer NL04 ABNA 0433 5484 87 t.n.v Ans Markus wordt u een exemplaar toegestuurd.

Boek: ‘De pijn van oud’
Artikelnummer: 413811356 Categorie: