boek_hommages_aan_couturiers_winkel

29,90

35 Modeschilderijen met ontwerpen van Chanel, Dior, Balenciaga e.a.

De sfeer van de schilderijen die zij de laatste jaren heeft gemaakt worden bepaald door haar dagelijkse bezoekjes aan haar oude moeder van 97. Daarnaast is zij als contrast vanuit deze innerlijke wereld letterlijk de buitenkant gaan schilderen. Vanuit haar liefde voor mode ontstonden ruim 35 hommages aan grote couturiers zoals Dior, Chanel, Balenciaga, Ferré, Alexander Mc.Queen, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, Viktor & Rolf, Yamamoto en anderen. Deze monumentale doeken vormen het hart van een overzichtstentoonstelling van haar werk die vanaf juni tot en met 24 oktober 2010 te zien zal zijn in Museum Jan van der Togt in Amstelveen.

In de rijk geïllustreerde publicatie worden alle couturier-schilderijen in kleur afgebeeld en in context van de geschiedenis van de mode geplaatst.

Bent u geïnteresseerd in het boek ‘Hommages aan Couturiers’ van Ans Markus , e-mail dan uw naam, adres en telefoonnummer met als onderwerp ‘Hommages aan Couturiers’.
E-mail naar info@ansmarkus.nl
Bestellen: Zend mij het boek ‘Hommages aan Couturiers’. Na overmaking van € 24,90 + € 5,00 verzendkosten NL (samen € 29,90) op IBAN rekeningnummer NL04 ABNA 0433 5484 87 t.n.v Ans Markus wordt u een exemplaar toegestuurd.

Boek: ‘Hommages aan couturiers’
Artikelnummer: 205200967 Categorie: