boek_hommages_aan_couturiers_winkel

29,90

Boek: ‘Hommages aan Couturiers’

35 Modeschilderijen met ontwerpen van Chanel, Dior, Balenciaga e.a.

Ans Markus werd in november uitgeroepen tot Kunstenaar van het Jaar 2009. Dit vormt de bekroning op een carrière als schilderes die al meer dan dertig jaar duurt. In die periode ontwikkelde zij een eigen symboliek waarin ‘de vrouw’ een belangrijke rol speelt.

De sfeer van de schilderijen die zij de laatste jaren heeft gemaakt worden bepaald door haar dagelijkse bezoekjes aan haar oude moeder van 97. Daarnaast is zij als contrast vanuit deze innerlijke wereld letterlijk de buitenkant gaan schilderen. Vanuit haar liefde voor mode ontstonden ruim 35 hommages aan grote couturiers zoals Dior, Chanel, Balenciaga, Ferré, Alexander Mc.Queen, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, Viktor & Rolf, Yamamoto en anderen. Deze monumentale doeken vormen het hart van een overzichtstentoonstelling van haar werk die vanaf juni tot en met 24 oktober 2010 te zien zal zijn in Museum Jan van der Togt in Amstelveen.

In de rijk geïllustreerde publicatie worden alle couturier-schilderijen in kleur afgebeeld en in context van de geschiedenis van de mode geplaatst.

Bent u geïnteresseerd in het boek ‘Hommages aan Couturiers’ van Ans Markus , e-mail dan uw naam, adres en telefoonnummer met als onderwerp ‘Hommages aan Couturiers’.

E-mail
info@ansmarkus.nl

Bestellen
Zend mij het boek ‘Hommages aan Couturiers’. Na overmaking van € 24,95 + € 4,95 verzendkosten NL (samen € 29,90) op IBAN rekeningnummer NL04 ABNA 0433 5484 87 t.n.v Ans Markus wordt u een exemplaar toegestuurd.

Boek: ‘Hommages aan couturiers’
Artikelnummer: 205200967 Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *